Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Nije Mogao Odgovoriti" by Husejn Hilmi Isik * eBook PDF Kindle ePub Free

Nije Mogao Odgovoriti

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Nije Mogao Odgovoriti
  • Author : Husejn Hilmi Isik
  • Release Date : January 26, 2012
  • Genre: Islam,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 499 KB

Description

Dajemo dozvolu svima onima koji žele da u originalu i bez promjene preštampaju ovu knjigu ili da je prevedu na neki drugi jezik. Mi činimo dovu i molimo Allaha dželle- šanuhu da ih blagoslovi za ovaj korisni rad i mi im se jako puno zahvaljujemo. Dozvola se daje pod uslovom da je papir na kojem štampaju ovu knjigu dobrog kvaliteta i da su dizajn i okvir teksta ispravni, uredni, i bez grešaka.

Prevodiočeva bilješka:
Ova knjiga je doslovno prevedena sa engleskog jezika. Prevodilac se je davno odselio iz Bosne. Moguće je da su se, u međuvremenu, desile neke promjene u bosanskom jeziku. Molimo čitaoce da obrate pažnju na sadržaj ove cijenjene knjižice a ne na njene eventualne gramatičke greške. Mi smo i u ovom prijevodu, kao i u svim drugim našim prijevodima, stavili u zagradu () originalne riječi koje su upotrijebljene u turskom originalu teksta

Neka je svaka hvala i zahvala Allahu dželle-šanuhu! Neka su selami i sve najbolje dove na našeg Pejgambera Muhammeda alejhisselam, najuzvišenijeg od svih Pejgambera, na njegovu porodicu (al), i na sve one koji su bili počašćeni da budu njegovi časni drugovi (ashabi)!


Download Ebook "Nije Mogao Odgovoriti" PDF ePub Kindle